logo

logo

8 d’abr. 2014

trobada vilamagoreBenvolguts/des,

El proper dissabte 12 d’abril tenim jornada de voluntaris i assaig de l’obra.

Tots aquells que sou personatges en l’obra, ja esteu al cas dels horaris i el que fareu amb la Judith i en Jaume.

Necessitem voluntaris per feines diverses a les escenes, donzelles, jovencells, cambrers ,escuders, monjos, tramoies etc..tot un seguit de personatges que no tenen diàleg però que participaran a les diferents escenes.

Tots els que vulgueu participar en l’obra, quedeu convocats a les 10:00h al camp de les escultures en Jaume i la Judith hi seran, tot seguit hi haurà assaig al lloc concret on passen les escenes.

Necessitem 5 regidors/res de teatre, s’han d’encarregar de coordinar una escena concreta i que tot el que es necessita estigui preparat i a punt. Qui estigui interessat en fer de regidor de l’obra de teatre podeu contactar  via mail vilamagore2014@gmail.com  per comunicar el vostre interès en ser regidor/a.

Dissabte a les 11 del mati al Pi Novell es convoquen a tots els voluntaris ja apuntats que no tenen cap funció concreta i tots aquells que encara no s’han apuntat i volen participar.

Necessitats que tenim:
2 Coordinadors de taverna i voluntaris per la taverna
Voluntaris que donin un cop de mà a vestuari, cosidores i cosidors!!!
Voluntaris que donin un cop de mà a logística i dos regidors de logística.
Farem un llistat de personatges que no participen a l’obra però acostumen a ser-hi en el Vilamagore, peixateres, gent de poble, captaires, leprós, metge-barber, aiguader etc...


Si voleu avançar feina i sabeu en que voleu ajudar poseu-vos en contacte vilamagore2014@gmail.comMoltes gràcies a tots pel vostre esforç i la vostra feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada